Blog írás 1 óra alatt? Lehetséges!

A nagyszerű tartalom az egyik leghatékonyabb módja az üzleti növekedés előmozdításának. Ugyanakkor ez nem egyszerű folyamat. Ismerős az az érzés, amikor tele vagy motivációval? Az ötletek csak úgy kiugranak az elmédből, és egyenesen az oldaladra kerülnek. Ilyenkor a blog írás pofon egyszerű feladat.

Máskor meg órákig próbálsz egy jó ötletet kitalálni, nemhogy megírni az első mondatot.

De ne aggódj emiatt. Ez mindannyiunkkal megtörtént már legalább egyszer az életben.

A blog írás azonban még mindig a legjobb eszköznek számítanak a közönséggel való kapcsolattartáshoz és a vállalkozásod számára történő leadgeneráláshoz.

Tény, hogy a vállalatok 82 százaléka aktívan használja a tartalommarketinget a vállalkozásának növelésére. Mi tehát az az egyetlen eszköz, amivel több energiát pakolhatsz minden egyes blogbejegyzésbe, hogy a leadek generálása ne legyen olyan, mintha hegyet másznál?! Egyértelműen meggyőzés.

A blog írás, egy meggyőző blogbejegyzés nemcsak a beszélgetést indítja el, hanem étvágyat csinál az ötleteid és a termékeid iránt, anélkül, hogy nyomulnál, mint egy biztosítási ügynök.

Ezért fordítok én is időt, és energiát arra, hogy tartalmakat hozzak létre. A blog írás elengedhetetlen, hogy meggyőzd a közönségedet.

Amikor elkezdtem blogolni, a tartalmaim nem találták el a célt. Most már van egy olyan finomhangolt rendszerem, amely lehetővé teszi, hogy rekordidő alatt erőteljes tartalmakat hozzak létre.

Mindezt Te is meg tudod csinálni!

Ebben a blogbejegyzésben elárulom a konkrét formulát, amelyet arra használok, hogy egy óra alatt minőségi blogbejegyzéseket készítsek.

blogírás

1. lépés: Hozz létre egy tartalmi ötlet ládát!

Az igazat megvallva, én is sokszor nehezen inspirálódok a blog írás alkalmával – ezért dolgoztam ki egy folyamatot, hogy a kreativitásomat felpezsdítsem.

Ha nem jut eszedbe, miről írhatnál, négy egyszerű módszerrel juthatsz szuper ütős blog témákhoz.

Először is, hozz létre egy fő táblázatot, amely az ötlet ládádként szolgál. A címsoroknak valahogy így kell kinézniük:

Ötlet láda példa: hogyan írj ütős cikket a blog írás során?

Most itt az ideje, hogy ötleteket adj hozzá a táblázatodhoz. Itt van, hogyan is teheted ezt meg!

Elemezd a termékeidet és szolgáltatásaidat!

Bár a blog írás nem közvetlen értékesítési eszköz, mégis tudatosan kell kiválasztanod olyan témákat, amelyek összhangban vannak azzal, amit a vállalkozásod kínál.

Így nem a blog írás kedvéért blogolsz, és nagyobb valószínűséggel látod megtérülni a befektetett időt.

Minden egyes ajánlatot külön-külön vizsgálj meg, és tedd fel ezeket a kérdéseket:

Milyen akadályok akadályozzák meg, hogy az érdeklődők igent mondjanak?

A vállalkozásoddal kapcsolatos ellenérvek kezelése a legjobb módja annak, hogy javítsd a leadgenerálásért tett erőfeszítéseket. Ezeknek az ellenvetéseknek a megtalálásához aranybánya a webinár fórumok. Megvizsgálhatod saját vagy versenytársaid webináriumait is.

További kérdések, amelyeket a termékeid/szolgáltatásaid mérlegelésekor használhatsz:

 • Miért Te vagy a legjobb személy a problémák megoldására?
 • Miért nem a versenytársad?
 • Mi a sürgősség?
 • Miért releváns most a Te terméked?
 • Miért a Te terméked az első számú megoldás?

Használd ezeket a kérdéseket ötletelésre, és a válaszokat írd be a táblázatba! 

Népszerű blog tartalmak auditálása

A legjobb módja annak, hogy megtudd, milyen tartalom fogja elragadtatni a közönségedet, ha kiszűröd azokat a blogbejegyzéseket, amelyek már elérték a célt.

Ellenőrizd az analitikát, és jegyezd fel a legnépszerűbb bejegyzések és tartalomfrissítések kategóriáit!

Használhatod az Ubersuggest alkalmazást is, hogy megtaláld a legnépszerűbb tartalmakat.

Íme, hogyan:

 • Navigálj az Ubersuggest oldalra, írd be az URL-címedet, és kattints a keresésre!
 • Innen navigálj a bal oldalsávra. Kattints a “Top Pages” (Legnépszerűbb oldalak) menüpontra a “Traffic Analyzer” (Forgalomelemző) rész alatt.
 • Végül elemezd az eredményeket, hogy jobban megértsd, weboldalad mely oldalai vonzzák a legtöbb látogatót.

Most, hogy ezeket tudod, jobb elképzelésed van arról, hogy a jövőben hová összpontosíts a blog írás során.

Végezz versenytárselemzést!

Hiszek abban, hogy a versenytársaidat érted és nem ellened kell dolgoztatni – és ennek egyik módja, hogy megnézzük, mi működik náluk. Nem azt mondom, hogy másold le a stratégiájukat. Inkább nézd meg, hogy milyen tartalmak szerepelnek jól a rangsorban, és keresd meg, hogyan tudnád ezt jobban csinálni.

Le tudsz fedni egy másik szegmenst? Több kutatással? Esetleg olyan letöltéseket is tartalmazhat, amelyek hasznosabbá teszik a tartalmaidat.

Ehhez használhatja az Ubersuggest-et is. Egyszerűen csak add meg a kulcsszót, és kattints a keresésre. Onnan a bal oldalsávban kattints a “Tartalom ötletek” menüpontra, ahol elérhetőek a blogoláshoz szükséges mankók.

A cél az, hogy megtaláld a kulcsszavadhoz tartozó legnépszerűbb tartalmakat. Tedd ezt úgy, hogy az URL-re mutató visszautalások és a közösségi megosztások számára összpontosítasz a keresés során. Ez a blog írás elengedhetetlen része.

Mi a lényeg a blog írás során? Tedd magadévá a tartalmat, tedd jobbá, és az olvasók meg fognak találni.

Nézd meg az ügyfelek fájdalmas pontjait!

Meglep, hogy milyen sokan elhanyagolják ezt a lépést. Hatékony történetet akarsz elmesélni, hiper-releváns tartalmat létrehozni, és szakértőként akarsz feltűnni?

Ha figyelmen kívül hagyod azokat az embereket, akiket el akarsz érni, az nem a legjobb módja ennek elérésének. Hanem az, hogy a közönséged fejébe és szívébe hatolj. Itt van, ahol ezt a betekintést megszerezheted:

 • blog kommentárok
 • Quora
 • hiánypótló fórumok
 • könyvkritikák (különös figyelmet fordíts a negatív kritikákra)
 • Facebook csoportok
 • Twitter-keresés
 • saját webhely keresése

Milyen kérdéseket tesznek fel az érdeklődőid? Milyen kifogásaik vannak? Miben van szükségük segítségre?

Írd le ezeket az ötleteket szóról szóra! A cél ezen a ponton nem a konkrét horog kialakítása, hanem az ötletek generálása.

Kérdezd meg az ügyfélszolgálatot!

Ha van ügyfélszolgálati csapatod, itt az ideje, hogy behálózd őket. Milyen kérdéseket tesznek fel nekik a legtöbbször? Milyen fájdalmas pontokról hallanak? Van olyan terület a saját megoldásodban, amely problémákat okoz?

Gyűjtsd össze ezeket az ötleteket, és nézd meg, hogy van-e mód egy blogbejegyzés elkészítésére. Legalább néhány jó, gyakran ismételt kérdéssel állhatsz elő, amelyeket hozzáadhatsz a bejegyzésedhez.

Nincs ügyfélszolgálati csapatod? Nézd meg a chatbotot vagy az e-mailes ügyfélszolgálat bejövő levelei!. Biztos vagyok benne, hogy van néhány csiszolatlan gyémánt, amiből meggyőző tartalmat készíthetsz a blog írás alkalmával.

Miután elvégezted ezt az öt lépést, olyan nyers adatok arzenáljával rendelkezel, amelyeket egyéni blog témákká alakíthatsz!

2. lépés: Gyűjtsd össze a forrásokat és kezdd el a kutatást!

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy blogbejegyzést írni olyan, mint szobrot faragni?

Te vagy a művész. A kutatási dokumentumod a márványtömböd. Csak le kell vésned a felesleges anyagot, hogy életet adj a bejegyzésednek. Ilyen a blog írás.

Már csak az a kérdés, hogyan végezhetsz gyorsan kutatást?

A folyamat meglehetősen egyszerű:

 • Ugyanazokat a lépéseket, amelyeket a blog témák generálásához használsz, a kutatásodhoz is felhasználhatod. Ahelyett, hogy az ötletre koncentrálnál, a tartalomra összpontosítasz.
 • Miközben olvasás közben összegyűjtöd a kutatást, jegyezd le az eszedbe jutó ötleteket. Legyen az olvasás a bemenet, az írás pedig a kimenet.
 • Miután elvégezted a kutatást, hagyd, hogy leüljön.

Amikor egy éjszakán át “pácolódni” hagyom az ötleteimet, azok finomabbá válnak, tisztábbá válnak, és a posztom iránya konkretizálódik a fejemben.

Íme egy másik pro tipp, amivel időt spórolhatsz: mentsd el a legjobb kutatási eredményeket egy könyvjelzőbe vagy Google-dokumentumba. Legközelebb, ha kutatásra van szükséged, azonnal megtalálod, ahelyett, hogy újra át kellene szitálnod a keresési eredményeket!

Honnan tudod tehát, hogy mit kell kivésned, hogy megformáld a blogbejegyzésedet a blog írás során? Minden a keretben rejlik

3. lépés: A meggyőző blogbejegyzés 6 pontból álló kerete (plusz egy vázlat, amit akár el is lophatsz)

Kevés olyan dolog van a világon, amit az emberek jobban utálnak, mint azt, hogy reklámozzák őket, amikor csak információra vágynak.

Ha az olvasóid csak egy csipetnyi aljasságot is felfedeznek a blogbejegyzéseidben, akkor a kilépés gomb felé veszik az irányt. Az egyetlen módja, hogy elkerüld ezt a szerencsétlen helyzetet, az az, ha abbahagyod az eladást, és elkezdesz meggyőzni.

A blokkoló blog írás

 1. Szimpátia: Ha az olvasóid nem kedvelnek téged, minden más lényegtelen. Az emberek természetesen szkeptikusak a tökéletességgel szemben. Légy tehát sebezhető, meséld el a történetedet, és dokumentáld a tökéletlenségeket. A fogyasztók 86 százaléka szerint a hitelesség fontos, amikor egy márkát választ, amellyel üzletet köt.
 2. Hitelesség: Az olvasóidnak nem csak benned kell hinniük, hanem a saját képességeikben is, hogy eredményeket tudjanak produkálni. Itt jön a képbe a könnyen fogyasztható és megvalósítható tartalom nyújtása a blog írás során. Egy nagyszerű módja a fogyaszthatóbb tartalmak létrehozásának, ha körülbelül 100 szavanként képeket is beillesztesz. Valójában a képek 75 százalékkal növelhetik a tartalom hitelességét.
 3. Sürgősség: Segítened kell az olvasóidnak, hogy túllépjenek a halogatáson. Ennek módja a sürgősség hangsúlyozása.
 4. Hatás: A tekintélyedet növeli, ha átfogó, adatvezérelt tartalmat hozol létre egyedi meglátásokkal.
 5. Kölcsönösség: A figyelem fizetőeszköz az online térben. Tehát amikor valaki odaadja neked a figyelmét, viszonozd azzal, hogy feltétel nélkül értéket nyújtasz. Valójában a legjobb tartalmaidat ingyenesen odaadva nagy jutalmakat arathatsz.
 6. Hitelesség: Ki az, aki minden forgatókönyv szerint abszolút hiteles önmaga? A hitelesség egyenlő a következetességgel. Ilyen üzeneteket közvetítsz a fogyasztóid felé a blog írás során. Tudtad, hogy egy 27 000 fogyasztó körében végzett tanulmány kimutatta, hogy a következetesség kritikus fontosságú a bizalom és a hűség szempontjából?

Tudom, hogy ez sok kritériumnak hangzik egy blogbejegyzés számára.

Mindezt 45 perc alatt? Lehetetlen.

Egyáltalán nem.

Létrehoztam egy egyszerű vázlatot, amely ennek a keretnek minden pontját kielégíti.

Kihívlak, hogy használd, és meglátod, hogy az íráskészséged ugrásszerűen fejlődni fog.

4. lépés: Vázlatos vázlat készítése rekordidő alatt

Most itt az ideje a kivitelezésnek.

Mostanra már egy halom blog témát ki kellett találnod, ami megkönnyítheti a blog írás folyamatát! Kitöltötted a kutatási dokumentumodat, és most itt az ideje, hogy időveszteség nélkül elkészítsd a vázlatodat.

Javaslom, hogy tegyél fel egy kis koncentrációs zenét, és merülj el a vázlat elkészítésében. Én egy digitális időzítőt is használok a biztonság kedvéért. Persze, két órát is eltölthetsz a kutatással – de jobb tartalmat fogsz létrehozni, ha koncentrált tudsz maradni.

Készen állsz a vázlat elkészítésére? Így kezdj hozzá!

Egy ócska főcím a halál csókja. Akár könyöröghetnél is az embereknek, hogy olvassák el a naponta megjelenő több millió blogbejegyzés bármelyikét.

Íme, hogyan biztosíthatod, hogy a főcímed ütős legyen:

 1. szabály: Légy szuper specifikus! Használj számokat a címben, és kerüld a kétértelmű szavakat!
 2. szabály: Flörtölj, ne fedd fel a teljes megoldásodat! Ha rögtön leleplezed a megoldásodat, az nem ösztönöz arra, hogy tovább olvass. Tartsd szem előtt, hogy finom határvonal húzódik a kíváncsisággal átitatott főcím és a kétségbeesett clickbait között.
 3. szabály: Hívd elő az érzelmeket! Ha érzelmi alapon hozunk döntéseket, és csak a logikára hivatkozunk, akkor igazolni tudjuk ezeket a döntéseket.

Mostanra már tudod, hogy a nagyszerű ötletek nem sablonosak, de az edény, amiben vannak, igen.

A főcímed ez az edény.

Íme 11 bevált főcím, amely működik a blog írás során:

 1. Breaking News főcím

Képlet: [történet] + [hatás]

Példa: Az új Google-algoritmus súlyos csapást mér a top blogokra

 1. A lista főcím

Képlet: [A [kívánt eredményhez] vezető utak száma.]

Példa: 127 mód az online tanfolyam marketingjére

 1. Az égető kérdés

Képlet: [Provokatív kérdés feltevése]

Példa: Tényleg a sztárnál van a pénz?

 1. Vicces szembeállítás

Képlet: [Két ellentétes gondolat vagy álláspont bemutatása]

Példa: Instagram vs. Tiktok- melyik a legnépszerűbb jelenleg?

 1. A “Hogyan kell?” címszó

Formula #1: Hogyan [módszer] a [kívánt eredmény eléréséhez], mint [megragadó hasonlat/metafora].

Példa: Hogyan használd a tartalom frissítéseket, hogy az e-mail listádat futótűzként növeld?

Forma #2: Hogyan [módszer], hogy [a kívánt eredményt] [meghatározott időn belül] elérje.

Példa: Hogyan használd a meggyőzést, hogy 45 perc alatt nagyszabású blogbejegyzéseket írj?

 1. Teljes útmutató

Képlet: A [Végső/Teljes] Útmutató a [Teljes Átalakuláshoz]

Példa: Teljes útmutató a profitáló tartalomgyártáshoz

 1. Híres személy

Képlet: [Híres személy] [Módszer, tanács, tipp] [A kívánt eredmény eléréséhez].

Példa: Johnny Depp 20 tippje ahhoz, hogy ijesztően jó színésszé válj

 1. A gonosztevő bemutatása

Formula: [Gonosz gonosztevő], hogy [konkrét gaztett].

Példa: Az álszakértők 10 típusa, akik vakon kihasználnak téged.

 1. A rezidens érzelem megszólítása

Formula: [Félelemre/egyéb erős érzelemre való hivatkozás]

Példa: Nyílt levél a nyereségért küzdő vállalkozóknak

 1. A hibák, tévedések, figyelmeztetések

Képlet: [Szám] Hibák, amelyeket az emberek elkövetnek [Konkrét cselekvés].

Példa: 12 végzetes értékesítési szövegírói hiba

 1. Vezetés a Miért címszóval

Formula: [Miért] [Konkrét dolog] [Eredmény/határozószó]

Példa: Miért értékelik túl a kreativitást? Most megtudhatod!

Írj egy vonzó nyitó témát (5 perc)!

A felvezető részed kapuként szolgál a posztod többi részéhez, ezért azt akarod, hogy hívogató, szórakoztató és ígéretes legyen.

Néhány szabály a hipnotikus blogbejegyzés-nyitó megírásához:

 1. szabály: Az első mondatod legyen rövid, frappáns és kívánatos. A rövid mondatok fokozzák a tartalom olvashatóságát.
 2. szabály: Súlyosbítsd a problémát, és használj érzelmes nyelvezetet, hogy képet fess a nagy ígéretedről.
 3. szabály: Használj személyes anekdotákat és mini történeteket, hogy növeld a hitelességedet és a hitelességi tényezőidet.

A blog írás kihagyhatatlan pontjai

Idézetek: Használj egy idézetet, amely releváns a blogbejegyzésedhez. Olvasóidnak fel kell ismerniük az idézet szerzőjét, ezért a legjobb, ha egy, a szakterületedhez tartozó influencert használsz.

A közelgő veszély lead: Itt bemutatsz egy gonosztevőt, és erősen az érzelmekre támaszkodsz.

Az ellenkező értelmű lead: Nyiss egy olyan megoldás bemutatásával, amely szembemegy a szokásokkal!

Az empatikus lead: Tudasd az olvasókkal, hogy megérted, mit éreznek. Már jártál a cipőjükben, és nincsenek egyedül.

A sokkoló értékű lead: Nyiss egy váratlan ténnyel!

A történetmesélő vezetés: Egy izgalmas történet nagyban hozzájárul az olvasók bevonásához. Lehet igaz vagy metaforikus, amíg a blogbejegyzésed kontextusába illeszkedik.

A “Rögtön a tárgyra térni” lead: A “nem pazarolom az idődet” lead. Rögtön meg kell határoznod a posztod előfeltételét.

A “Call Out” Lead: Legyen bátorságod felhívni az olvasó figyelmét valamire. Van egy rossz szokásuk, ami miatt nem tudnak róla semmit? Mi az, amivel kapcsolatban önelégültek?

Pop Quiz Lead: Nyisd meg a kérdést a lehetőségek felsorolásával, és állítsd be úgy, hogy csak két vagy három eredmény lehet.

Íme egy példa:

Hogyan írj blogbejegyzést 45 perc alatt? Egy gyors tipp – ügyelj arra, hogy az első 300 szóban használd a megcélzott kulcskifejezést. Ez jelzi a Google (és az olvasók számára), hogy miről szól a téma, és segíthet a keresőmotorokban való jobb helyezésben.

Régebben nagyon sokat használtam a narratív bevezetőket, de a Google legutóbbi frissítései miatt ez már kevésbé hatékony. Legyen tehát érdekes, de ne legyen hosszadalmas a szöveg a blog írás során.

5. lépés: Csomagold tele a posztodat értékkel! (30 perc)

Természetesen ez az a rész, ahol a legtöbb időt kell befektetned.

Ha a kutatási fázisban időt szántál rá, akkor már csak a felesleges információkat kell lefaragnod, és a posztodat tömörebbé tenni.

Íme a tervrajz az egyes pontok megformálásához:

Tipp #1: Találd meg a megfelelő egyensúlyt az érzelmek és a ráció között. Az érzelmi forró gombok eltalálása kritikus fontosságú, de az olvasóidnak szükségük van a logikára, különösen, ha valami szenzációsat ígérnek nekik.

Tipp #2: Az olvasóknak képesnek kell lenniük arra, hogy maguk is könnyen megvalósítsák a megoldásaidat, és azonnali hasznot vagy eredményt lássanak. Ez felerősíti az általad érzékelt értéket, és az emberek nap mint nap visszatérnek hozzád.

Tipp #3: Hagyd, hogy megmutatkozzon a személyiséged! Egyedi írói hangod kialakulásához időre van szükség, de íme, mit tehetsz, hogy felgyorsítsd a folyamatot:

 • Találj ki két olyan szót, amely jellemzi a személyiségedet! Keress olyan szavakat és kifejezéseket, amelyek szinonimák vagy ehhez a két kulcsszóhoz kapcsolódnak! Legyen ez a személyiséged erő szavainak gyűjteménye, és használd őket az írásaidban.
 • Hozz létre egy képzeletbeli olvasót, nevezd meg, és írj úgy, mintha ezzel az EGY személlyel beszélgetnél.
 • Bónusz időmegtakarítási tipp: használj hanggépíró eszközt, hogy ne kelljen fizikailag gépelnie. Egyszerűen diktálja le a pontokat, és a legtöbb hang gépíró eszközt, ami figyelemre méltó pontossággal betűzi ki a szavakat.

6. lépés: Írj egy szilárd zárást és CTA-t! (5 perc)

Szánj egy percet arra, hogy elemezd néhány blogbejegyzésedet!

Észreveszel egy bizonyos mintát abban, ahogyan a bejegyzéseidet lezárod? Fogadok, hogy igen. Ez azért van, mert amikor egy feladatot újra és újra elvégzünk, tudat alatt kialakítunk egy mentális protokollt, hogy időt és energiát takarítsunk meg.

Talán észrevetted, hogy a zárásom mindig “Következtetés” és a célzott kulcsszó címszóval együtt. A záró interakcióként mindig felteszek egy kérdést, és mindig pozitív kilátásokkal fejezem be.

Nem muszáj ugyanezt a struktúrát használnod, de jól működik – ezért csinálom folyamatosan.

Bár nincsenek szabályok, van néhány tipp és trükk a hatékony lezáráshoz:

1.tipp: Hangsúlyozd ki a fő üzenetet. Nem akarod, hogy a blogbejegyzésed lineáris vagy hiányos legyen. Egy mini történettel indítottál Janiról? Győződj meg róla, hogy Jani megjelenik a zárásodban is. A megnyitó szövegedben egy bizonyos érzelemre támaszkodtál? Hívd ezt az érzelmet cselekvésre a záró fejezetedben!

2.tipp: Adj okot az olvasóknak arra, hogy sürgősen cselekedjenek. Mi a nagy előny? Mi a végső ígéret? Emlékeztesd őket, hogy hajlamosak legyenek cselekedni a megoldásaid alapján.

3. tipp: A pozitivitás és az optimizmus bármikor felülmúlja a félelmet. Legyen inspiráló. Legyen motiváló. Légy szurkoló!

4. tipp: Fejezd be egy beszélgetésindítóval. Ha a végén felteszel egy kérdést, akkor az olvasók ösztönzést kapnak arra, hogy bekapcsolódjanak és kommentálják a bejegyzésedet.

Mi a kulcsa a gyors blogbejegyzés megírásának?

Egy megismételhető folyamat létrehozása, mint amilyet ebben a bejegyzésben is vázolok. A folyamat létrehozása előrevisz, és megakadályozza, hogy elakadj a részletekben. Azt is javaslom, hogy használj időzítőt, hogy a pályán maradj!

Mennyi időbe telik egy blogbejegyzés megírása?

Ha az én folyamatomat alkalmazod, a kutatással és az írással együtt körülbelül 45 perc alatt készíthetsz magas színvonalú blogbejegyzéseket. Az egész egy szilárd vázlat elkészítésén és a koncentráción múlik.

Milyen eszközöket használhatok a blogbejegyzések gyorsabb megírásához?

Használd az Ubersuggest-et a téma kutatáshoz, ötletek kereséséhez és a versenytárselemzéshez. Egy hangról szöveggé alakító eszköz segíthet gyorsabban írni. Javasolok egy digitális időzítőt is, hogy fókuszban tartsd magad.

Milyen hosszú blogbejegyzést írhatok 60 perc alatt?

A fenti folyamatot alkalmazva könnyedén készíthetsz 1500-2000 szavas posztokat kevesebb mint egy óra alatt.

A blog írás rejtelmei- Hogyan írhatsz lenyűgöző blogbejegyzést 60 perc alatt?

Még ha Te úgy is érzed, hogy nincs meg az írói vénád, és nem vagy az a típus, aki heteket tölt egy blogbejegyzés megírásával és szerkesztésével , akkor is létrehozhatsz egy meggyőző erejű blogbejegyzést anélkül, hogy napokat emésztene fel az idődből.

Ez nem azt jelenti, hogy az első blogbejegyzésed 60 percig fog tartani – valószínűleg nem fog. Idővel azonban ez a folyamat rutinná válik, és kevesebb mint egy óra alatt képes leszel egy magas rangú blogbejegyzést létrehozni.

Bizonyítom, hogy ehhez nem kell semmiféle varázslás vagy rendkívüli tehetség. Amire szükség van, az az elkötelezettség és a bizalom a bizonyítottan eredményeket hozó rendszerek iránt.

Lesznek pillanatok, amikor a folyamat fárasztó lesz, de amikor a forgalom és a konverziók megnőnek, tudni fogod, hogy megérte a fáradságot.

Mi a te folyamatod a minőségi blogbejegyzések gyors megírására? Ha van kedved, akkor írd meg nekem üzenetben!

Poszt megosztása

Szia, Zsófi vagyok!

5 tipp, hogy jobb szövegeket írj!

Töltsd le az e-Bookot és tanuld meg, hogy hogyan írhatsz jobb szövegeket!