Pár mondat

Rólam

Szia, Zsófi vagyok!

Segítek neked a projekt tervezése, és megvalósítása alatt egyaránt.

Többéves online marketing tapasztalattal a hátam mögött, pontosan tudom, mi szükséges a sikerhez. A biztos pozícióm marketing vezetőként nem tartott vissza attól, hogy új kihívások elé nézzek. 

Ügynökségi és ügyfél oldali tapasztalatom révén széleskörű iparági ismeretekkel rendelkezem, a talajcsavar gyártó cégtől kezdve egészen a plasztikai klinikáig. Bármilyen témáról is legyen szó, meglátom benne a szépséget.

Az évek során rájöttem, hogy online marketing szakemberként a marketing-szövegírás, különösen a keresőoptimalizált szövegírás áll hozzám a legközelebb. Elképesztő, hogy milyen organikus forgalom generálható egy weboldalra néhány jól megírt SEO cikk segítségével! Ez a varázslat, és én itt vagyok, hogy segítsek neked ebben is! 

Fontosnak tartom, hogy minden szöveg egy adatvezérelt stratégia alapján készüljön, hiszen csak így vihetjük sikerre vállalkozásodat!

A szakmám a szenvedélyem. Legyen szó bármilyen projektről is, mindig megtalálom benne a szépséget. Akár online marketing szolgáltatás érdekel, akár a marketing szövegírás- segítek, hogy közösen elérjük kitűzött üzleti céljaidat!

Kérj ajánlatot még ma!

Az igényeidre szabva.

Írd le az elképzelésedet, ötletedet – vagy kérdezz bátran, ha bizonytalan vagy.