Szolgáltatások

Miben tudok segíteni?

Szövegírás (Web, SEO, blog)

Egy figyelemfelkeltő marketing szöveg olyan, mint egy bújtatott sales tevékenység. Lényege, hogy eladja a termékedet/szolgáltatásodat. Nyert ügyed van akkor, ha erre a felhasználóid nem jönnek rá, mégis tudat alatt megragad a gondolatukban az a pár sor vagy szlogen, ami a márkádhoz köthető. Bemutatja azt a megoldást, amelyet terméked vagy szolgáltatásod kínál. Marketing szövegírással segítem, hogy minél több vásárlód érkezzen az oldaladra.

Social Media Management

Manapság elengedhetetlen, hogy minél több online platformon jelen légy, lehetőleg összehangolt online kommunikációval és arculattal. Segítek egy olyan egységes megjelenést kialakítani, amelyről könnyen beazonosítják cégedet vagy márkádat a Facebook-on, Instagram-on, Linkedin-en vagy egyéb social platformon. Hosszútávon az a cél, hogy 1-1 bejegyzésedről, hirdetésedről azonnal be tudjanak azonosítani, és kialakítsunk egy aktív követő tábort.

TV, Rádió, reklámanyagok

Egy jól megírt TV/rádió vagy egyéb reklámanyag szövegével elérheted azt, hogy a potenciális vásárlód felidézze a márkát abban a pillanatban, amikor szüksége van az adott termékre/szolgáltatásra. Nem könnyű feladat jól elkészíteni-  a hatásos reklámszöveg benne marad az emberek fejében, és mindenkiben más-más érzelmi reakciót vált ki. A cél, hogy emlékezzenek a márkádra, és ez pozitív reakciókat váltson ki a közönségedből. Egy frappáns reklámszöveggel elérheted mindezt!

Weboldal Tervezés

Weboldal tervezés, és készítés során a fő cél, hogy olyan oldalt hozzunk létre, ami elősegíti az értékesítést (leadeket generál). Weboldaladat a legújabb nemzetközi trendek alapján készítjük el, ügyelve arra, hogy el legyen látva a megfelelő mérőkódokkal és funkciókkal, így lekövetve az online értékesítés menetét. A WordPress alapú weboldalak a specialitásunk.

Árajánlat kérése

Személyre szabottan

Írd le az elképzelésedet, ötletedet – vagy kérdezz bátran, ha bizonytalan vagy.